fbpx

שרימפס בעגבניות וצלפים

החומרים הדרושים לשני סועדים10 יחידות שרימפס קלוף4 שיני שום פרוסות1 כף צלפיםרבע כוס שמן זית4 עגבניות בשלות קצצות2 כפות פטרוזליה קצוצהמלחפלפלצ'יליאופן ההכנה1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

החומרים הדרושים לשני סועדים
10 יחידות שרימפס קלוף
4 שיני שום פרוסות
1 כף צלפים
רבע כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות קצצות
2 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל
צ'ילי

אופן ההכנה
1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.

2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.



Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר