שרימפס בעגבניות וצלפים

החומרים הדרושים לשני סועדים10 יחידות שרימפס קלוף4 שיני שום פרוסות1 כף צלפיםרבע כוס שמן זית4 עגבניות בשלות קצצות2 כפות פטרוזליה קצוצהמלחפלפלצ'יליאופן ההכנה1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.

החומרים הדרושים לשני סועדים
10 יחידות שרימפס קלוף
4 שיני שום פרוסות
1 כף צלפים
רבע כוס שמן זית
4 עגבניות בשלות קצצות
2 כפות פטרוזליה קצוצה
מלח
פלפל
צ'ילי

אופן ההכנה
1. במחבת טפלון מחממים שמן זית, צולים שרימפס ושום כ-2 דקות.

2. מוספים למחבת עגבניות צלפים ופטרוזיליה. מתבלים במלח, פלפל וצ'ילי. מבשלים כדקה נוספת ואוכלים חם.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר