שרימפס ברוקפור ותאנים מזוגגות

חומריםחצי ק"ג שרימפס קלוףאננס אחד טרי10 תאנים טריות150 גרם גבינת רוקפור50 גרם חמאה1 שן שום כתוש50 גרם סוכר100 מ"ל שמנת מתוקהבזיליקוםאופן הכנהבמחבת שמים מעט שמן זית ואת החמאה. מניחים את האננס והשום ומטגנים עד להזהבה. אח"כ מוסיפים את הסוכר, יוצרים מעין קרמל ומוסיפים את השרימפסים. מקפיצים עד למתן צבע ורוד של פירות הים מוסיפים את השמנת. בנפרד, חורצים את התאנים במרכזן ומניחים אותן בתוך התנור עם מעט סוכר עד שהן מתרככות (180-120 מעלות שחומם מראש).לאחר שהשמנת הצטמצמה מעט מוסיפים את גבינת הרוקפור ואת התאנים ולבסוף את רצועות הבזיליקום.

חומרים
חצי ק"ג שרימפס קלוף
אננס אחד טרי
10 תאנים טריות
150 גרם גבינת רוקפור
50 גרם חמאה
1 שן שום כתוש
50 גרם סוכר
100 מ"ל שמנת מתוקה
בזיליקום

אופן הכנה
במחבת שמים מעט שמן זית ואת החמאה. מניחים את האננס והשום ומטגנים עד להזהבה. אח"כ מוסיפים את הסוכר, יוצרים מעין קרמל ומוסיפים את השרימפסים. מקפיצים עד למתן צבע ורוד של פירות הים מוסיפים את השמנת.

בנפרד, חורצים את התאנים במרכזן ומניחים אותן בתוך התנור עם מעט סוכר עד שהן מתרככות (180-120 מעלות שחומם מראש).
לאחר שהשמנת הצטמצמה מעט מוסיפים את גבינת הרוקפור ואת התאנים ולבסוף את רצועות הבזיליקום.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר