חומרים
חצי ק"ג שרימפס קלוף
אננס אחד טרי
10 תאנים טריות
150 גרם גבינת רוקפור
50 גרם חמאה
1 שן שום כתוש
50 גרם סוכר
100 מ"ל שמנת מתוקה
בזיליקום
אופן הכנה
במחבת שמים מעט שמן זית ואת החמאה. מניחים את האננס והשום ומטגנים עד להזהבה. אח"כ מוסיפים את הסוכר, יוצרים מעין קרמל ומוסיפים את השרימפסים. מקפיצים עד למתן צבע ורוד של פירות הים מוסיפים את השמנת.
בנפרד, חורצים את התאנים במרכזן ומניחים אותן בתוך התנור עם מעט סוכר עד שהן מתרככות (180-120 מעלות שחומם מראש).
לאחר שהשמנת הצטמצמה מעט מוסיפים את גבינת הרוקפור ואת התאנים ולבסוף את רצועות הבזיליקום.