שרימפס מחבת

לכמה מנות/סועדים: 2 חומרים350 גרם שרימפס מקולף ונקי100 גרם חמאה (רצוי צהובה)מיץ לימון מלימון 1 2 כפיות פטרוזיליה קצוצה2 עגבניות – לסחוט ביד ולהוציא את התוך לשימוש4 שיני שום כתושותמלח לפי הטעםאופן ההכנהלצלות את השרימפסים קלות במחבת כבדה או על גריל חשמלי / פלטה. במחבת להמיס 100 גרם חמאה, 4 שיני שום ולערבב. להוסיף את מיץ העגבניות שסחטנו, מיץ לימון, פטרוזיליה ומלח לפי הטעם. לבשל על אש נמוכה כ-2 דקות עד שהתערובת נעשית אחידה וקרמית. יש להזהר לא ל"שבור" את החמאה. להוסיף את השרימפסים ולבשל כדקה נוספת."מעריב גורמה קיץ 2006"

לכמה מנות/סועדים: 2

חומרים
350 גרם שרימפס מקולף ונקי
100 גרם חמאה (רצוי צהובה)
מיץ לימון מלימון 1
2 כפיות פטרוזיליה קצוצה
2 עגבניות – לסחוט ביד ולהוציא את התוך לשימוש
4 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
לצלות את השרימפסים קלות במחבת כבדה או על גריל חשמלי / פלטה.

במחבת להמיס 100 גרם חמאה, 4 שיני שום ולערבב.

להוסיף את מיץ העגבניות שסחטנו, מיץ לימון, פטרוזיליה ומלח לפי הטעם.

לבשל על אש נמוכה כ-2 דקות עד שהתערובת נעשית אחידה וקרמית.
יש להזהר לא ל"שבור" את החמאה.

להוסיף את השרימפסים ולבשל כדקה נוספת.

"מעריב גורמה קיץ 2006"





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר