שרימפס קוקטיל עם סלט "רטוב" של עגבניות מכון וולקני ואיולי לימון

 

מתכון ל- 4 אנשים
12 שרימפס ג'מבו קלופים עם זנב מחובר
מלח גס
פלפל שחור גרוס

לאיולי
3 כפות מיונז ביתי או קנוי
1 כף מיץ לימון טרי סחוט + קליפה מגורדת מחצי לימון
5 עלי טארגון קצוצים
הכנה- מערבבבים הכל בקערה ושומרים בקרור

לסלט עגבניות "רטוב"
12 עגבניות שרי אדומות חתוכות לחצאים
12 עגבניות שרי צהובות חתוכות לחצאים(לא חובה)
12 עגבניות מיובשות מכון וולקני
2 עגבניות "תמר" קלופות וחתוכות לשמיניות
חצי כוס שמן זית איכותי
1 כוס רסק עגבניות טרי(2-3 עגבניות בשלות טחונות בבלנדר עם ½ שן שום ומעט מלח ומסוננות)
2 כפות רוטב וורצסטרשיר
10 עלים מכל סוג – בזיליקום וטארגון קצוצים דק
1 בצל ירוק קצוץ
טבאסקו (לפי הטעם)
מלח ופלפל שחור גרוס
הכנה – מערבבים הכל בקערה ושמים בקירור

אופן ההכנה
צולים את השרימפס במחבת טפלון שחומם מראש עם מעט שמן זית כחצי דקה על כל צד

יוצקים מהסלט ה"רטוב" למרכז קערת ההגשה, מסדרים שרימפס מעל ומגישים






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה