תבשיל לחי עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים

חומרים:1 ק"ג בשר (ראש) לחי מבושל עד לריכוך וחתוך לקוביות 1+ על 1 ס"מ.1 כוס חומוס מושרה ומבושל עד לריכוך2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות2 פלפלים שושקה1 צרור כוסברה4 שיני שום10 כפות שמן זיתזרעי כמון וכוסברה (כתושים)1 כף רסק עגבניותמלח ופלפלאופן ההכנה:מטגנים את הפלפלים והשום במחבת עם מעט שמן.מוסיפים את הרסק , גרגירי הכמון והכוסברה.מוסיפים את הנוזל בו בושל הבשר ואת שאר המרכיבים. מבשלים כחצי שעה, בודקים טעמים, ומשלימים את התיבול.מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב, טל. 03-5219300

חומרים:
1 ק"ג בשר (ראש) לחי מבושל עד לריכוך וחתוך לקוביות 1+ על 1 ס"מ.
1 כוס חומוס מושרה ומבושל עד לריכוך
2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
2 פלפלים שושקה
1 צרור כוסברה
4 שיני שום
10 כפות שמן זית
זרעי כמון וכוסברה (כתושים)
1 כף רסק עגבניות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מטגנים את הפלפלים והשום במחבת עם מעט שמן.
מוסיפים את הרסק , גרגירי הכמון והכוסברה.
מוסיפים את הנוזל בו בושל הבשר ואת שאר המרכיבים.
מבשלים כחצי שעה, בודקים טעמים, ומשלימים את התיבול.

מסעדת השף Olive Leaf בשרתון תל אביב, הירקון 115 תל-אביב,
טל. 03-5219300

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר