תבשיל קדרה חורפית בסגנון פויקה

חומרים:1/2 קילו בשר לקדרה3 גזרים3 בצלים2 תפוחי-אדמה2 ענפי סלרי3 פלפל אנגלי3 עלי דפנה2 ענפי רוזמרין2 ענפי טימין2 ענפי מרווהכרישה אחת1 כוס יין אדום3 כפות רסק עגבניות1/2 1 כף פפריקה מתוקה1 כף מלח1 כף שטוחה אבקת מרק עוףאופן ההכנה:תחילה חותכים את הירקות חיתוך גס.צורבים את הבשר בסיר בעל תחתית עבה עד לסגירה.מניחים בצד בקערית נפרדת.מוסיפים לסיר משומן גזר, בצל וסלרי ומערבבים. מוסיפים ענפי רוזמרין, טימין, מרווה, רסק עגבניות, יין, כף פפריקה מתוקה.צורבים את הרסק והירקות עד כדי חריכה.מוסיפים לתוך הסיר את הבשר שסגרנו לפני-כן, כף מלח, כף אבקת מרק עוף ומים עד כדי כיסוי התבשיל.מבשלים באש גבוהה עד לרתיחה.מנמיכים את האש לשעה וחצי של בישול איטי.מוסיפים את תפוח האדמה, פלפל אנגלי ועלי הדפנה.מבשלים באש נמוכה עד שהבשר מתרכך.טועמים ומשפרים טעם לפי הצורך.ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב- 18 לינואר. במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות במחיר של 84 ₪ בלבד. לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות: "פה אחד", 03-6912540 ובאתר הפסטיבל באתר www.rol.co.il

חומרים:
1/2 קילו בשר לקדרה
3 גזרים
3 בצלים
2 תפוחי-אדמה
2 ענפי סלרי
3 פלפל אנגלי
3 עלי דפנה
2 ענפי רוזמרין
2 ענפי טימין
2 ענפי מרווה
כרישה אחת
1 כוס יין אדום
3 כפות רסק עגבניות
1/2 1 כף פפריקה מתוקה
1 כף מלח
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:
תחילה חותכים את הירקות חיתוך גס.
צורבים את הבשר בסיר בעל תחתית עבה עד לסגירה.
מניחים בצד בקערית נפרדת.
מוסיפים לסיר משומן גזר, בצל וסלרי ומערבבים.
מוסיפים ענפי רוזמרין, טימין, מרווה, רסק עגבניות, יין, כף פפריקה מתוקה.
צורבים את הרסק והירקות עד כדי חריכה.
מוסיפים לתוך הסיר את הבשר שסגרנו לפני-כן, כף מלח, כף אבקת מרק עוף ומים עד כדי כיסוי התבשיל.
מבשלים באש גבוהה עד לרתיחה.
מנמיכים את האש לשעה וחצי של בישול איטי.
מוסיפים את תפוח האדמה, פלפל אנגלי ועלי הדפנה.
מבשלים באש נמוכה עד שהבשר מתרכך.
טועמים ומשפרים טעם לפי הצורך.

ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב- 18 לינואר. במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות במחיר של 84 ₪ בלבד.
לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות: "פה אחד", 03-6912540
ובאתר הפסטיבל באתר www.rol.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר