תבשיל של בשר בקר ושעועית

 

ממתכוני החורף של שומרי משקל

4 מנות, כל מנה מכילה 8 נקודות

החומרים:
1 כף שמן
8 פרוסות צלי בקר (כתף) מבושל (יש להסיר את כל השומן הנראה לעין)
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום קצוצות
כוס שעועית לבנה יבשה
100 ג' רסק עגבניות
כפית פפריקה
מלח, פלפל
4 כוסות אורז לבן מבושל

ההכנה:
· משרים את השעועית במים למשך לילה או כשעה במים רותחים, שוטפים ומסננים
· מטגנים את הבצל והשום עד להזהבתם בסיר רחב
· מוסיפים את השעועית ומכסים במים
· מוסיפים את פרוסות הבשר, רסק העגבניות
· מבשלים כשעה וחצי עד שהרוטב מסמיך והשעועית רכה
· טועמים, ממליחים ומפלפלים
· מגישים עם כוס אורז






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה