תבשיל תמרים רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי

חומרים:2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג½ חבילת תמר הינדי10 תמרים1 רימון1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)5 בצלי שאלוט20 יח' שעועית ירוקהמלח, פלפל שחוראופן ההכנה:מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית, עד שכל המרכיבים מתרכבים והופכים למזוגגים בצורה יפה לעין.צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת מדיום-ריירמניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל, ומגישים.ביסטרו "לארא", רחוב בן שטח 3 ירושלים

חומרים:
2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג
½ חבילת תמר הינדי
10 תמרים
1 רימון
1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)
5 בצלי שאלוט
20 יח' שעועית ירוקה
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית, עד שכל המרכיבים מתרכבים והופכים למזוגגים בצורה יפה לעין.
צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת מדיום-רייר
מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל, ומגישים.

ביסטרו "לארא", רחוב בן שטח 3 ירושלים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר