fbpx

תבשיל תמרים רימונים ונתח קצבים צלוי ברוטב תמר הינדי

חומרים:2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג1/2 חבילת תמר הינדי10 תמרים1 רימון1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)5 בצלי שאלוט20יח' שעועית ירוקהמלח, פלפל שחוראופן ההכנה:מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית, עד שהכול מתרכך ומזוגג יפה.צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת מדיום-רייר.מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל.לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים:
2 חתיכות נתח קצבים במשקל 1.5 ק"ג
1/2 חבילת תמר הינדי
10 תמרים
1 רימון
1 ליטר ציר בשר (ניתן לרכוש מוכן)
5 בצלי שאלוט
20יח' שעועית ירוקה
מלח, פלפל שחור

אופן ההכנה:
מבשלים את כל המוצרים ביחד עם ציר הבקר כחצי שעה על אש בינונית, עד שהכול מתרכך ומזוגג יפה.
צורבים את נתח הקצבים במחבת כבדה עם מעט שמן (כף שמן) למידת מדיום-רייר.
מניחים את נתח הקצבים מעל התבשיל.

לארא – מסעדת ביסטרו ירושלמית

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר