תפוחי אדמה ושבר בתיבול תערובת פילדלפיה

מצרכים: 4 תפו"א קלופים ופרוסים0.5 ק"ג שבר חתוך (ניתן לשלב בשר בקר ועגל)½ כוס שמן5 כפות של התערובתמלח לפי הטעם.אופן ההכנה:לערבב בקערה גדולה את השמן עם התערובת ולצקת על תפו"א והבשר, לכסות בנייר כסף ולהשאיר במקרר במשך רבע שעה. לחמם את התנור לחום בינוני-גבוה. לאפות את התבשיל כ –50 דקות. לקראת סוף הבישול להוריד את נייר הכסף להשחמה.

מצרכים:
4 תפו"א קלופים ופרוסים
0.5 ק"ג שבר חתוך (ניתן לשלב בשר בקר ועגל)
½ כוס שמן
5 כפות של התערובת
מלח לפי הטעם.

אופן ההכנה:
לערבב בקערה גדולה את השמן עם התערובת ולצקת על תפו"א והבשר, לכסות בנייר כסף ולהשאיר במקרר במשך רבע שעה. לחמם את התנור לחום בינוני-גבוה. לאפות את התבשיל כ –50 דקות. לקראת סוף הבישול להוריד את נייר הכסף להשחמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר