תפריט חדש בטרטוריה ונציאנה האיטלקית בחיפה

מספר חודשים אחרי פתיחתה של מסעדת טרטוריה ונציאנה בעיר התחתית של חיפה, ואחרי הרצת תפריט הפתיחה, החליט השף אהרון נעאמנה לחדש את התפריט

קנלוני ריפיאני ממולא ראגו ירקות ופרמז'ן עם רוטב בשמל
קנלוני ריפיאני ממולא ראגו ירקות ופרמז'ן עם רוטב בשמל. צילום אפיק גבאי

מספר חודשים אחרי פתיחתה של מסעדת טרטוריה ונציאנה בעיר התחתית של חיפה, ואחרי הרצת תפריט הפתיחה, החליט השף אהרון נעאמנה שמבשל כבר 30 שנה אוכל איטלקי, לחדש את התפריט – מן הסתם על בסיס משוב מהסועדים, איזה מנות הצליחו ואיזה לא.

סלט מוצרלה עם בלסמיקו ושמן זית
סלט מוצרלה עם בלסמיקו ושמן זית. צילום אפיק גבאי

מנות ראשונות שהתווספו: ברוסקטה – פוקצ'ה תוצרת עצמית עם עגבניות, שום, שמן זית, בלסמיקו ובזיליקום (29 ₪). למנות עיקריות נוספו בתחום הדגים: סלמוני אל פורנו – סלמון אפוי בתנור, עם זיתים, צלפים, שמן זית, עגבניות שרי וליים. מוגש לצד תפו"א אפוי (83 ₪); פליתו די סקורפאנו – פילה בס מבושל ברוטב יין לבן, אספרגוס, עגבניות יבשות ושמנת, מוגש לצד ניוקי (76 ₪).

שרימפס מוקפץ עם עגבניות שרי פטריות ויין לבן לצד ריזוטו
שרימפס מוקפץ עם עגבניות שרי פטריות ויין לבן לצד ריזוטו. צילום אפיק גבאי

למנות בשר עיקריות נוספו סקאלופיני די ויטילו – מדליון פילה עגל ברוטב יין אדום ופטריות, מוגש לצד ניוקי (98 ₪); אינוולטיני די פולו – רולדת עוף ממולאת ראגו כבש ברוטב יין לבן, עגבניות וזיתים, מוגשת לצד פולנטה (83 ₪); גריליאתה מיסתא – מיקס גריל זוגי במשקל 500 גרם הכולל נתח אנטריקוט, נתח פילה עגל, צלעות טלה ופרגית, מוגש לצד תפו"א אפוי ושני רטבים (295 ₪). בגזרת הפסטות נוסף רביולי שלושה סוגים – גבינה, פטריות וארטישוק, ברוטב חמאת עגבניות (68 ₪).

 

טרטוריה ונציאנה, שער פלמר 2 חיפה, 04-9990184. ג'-ה' 12:00-21:30; ו'-שבת 12:00-22:30

 

 

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה