מספר חודשים אחרי פתיחתה של מסעדת טרטוריה ונציאנה בעיר התחתית של חיפה, ואחרי הרצת תפריט הפתיחה, החליט השף אהרון נעאמנה שמבשל כבר 30 שנה אוכל איטלקי, לחדש את התפריט – מן הסתם על בסיס משוב מהסועדים, איזה מנות הצליחו ואיזה לא.
מנות ראשונות שהתווספו: ברוסקטה – פוקצ'ה תוצרת עצמית עם עגבניות, שום, שמן זית, בלסמיקו ובזיליקום (29 ₪). למנות עיקריות נוספו בתחום הדגים: סלמוני אל פורנו – סלמון אפוי בתנור, עם זיתים, צלפים, שמן זית, עגבניות שרי וליים. מוגש לצד תפו"א אפוי (83 ₪); פליתו די סקורפאנו – פילה בס מבושל ברוטב יין לבן, אספרגוס, עגבניות יבשות ושמנת, מוגש לצד ניוקי (76 ₪).
למנות בשר עיקריות נוספו סקאלופיני די ויטילו – מדליון פילה עגל ברוטב יין אדום ופטריות, מוגש לצד ניוקי (98 ₪); אינוולטיני די פולו – רולדת עוף ממולאת ראגו כבש ברוטב יין לבן, עגבניות וזיתים, מוגשת לצד פולנטה (83 ₪); גריליאתה מיסתא – מיקס גריל זוגי במשקל 500 גרם הכולל נתח אנטריקוט, נתח פילה עגל, צלעות טלה ופרגית, מוגש לצד תפו"א אפוי ושני רטבים (295 ₪). בגזרת הפסטות נוסף רביולי שלושה סוגים – גבינה, פטריות וארטישוק, ברוטב חמאת עגבניות (68 ₪).
טרטוריה ונציאנה, שער פלמר 2 חיפה, 04-9990184. ג'-ה' 12:00-21:30; ו'-שבת 12:00-22:30