אוזני המן במילוי פרג

חומרים לבצק (50 אוזני המן):200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות1/2 כוס אבקת סוכר (50 גרם)1 חלמון 1 ביצה 2.5 כוסות קמח לבן 1/8 כוס פרג שלםאופן הכנת הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם "פירורי".מוסיפים את הביצים והפרג השלם ומעבדים עד היווצרות בצק (יש להיזהר מערבוב יתר).עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו.מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות. מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.חומרים למילוי הפרג: 1.5 כוסות חלב1.5 כוס סוכר4 כוסות פרג טחון טרי100 גרם חמאה50 גרם פירורי עוגיות/ שקדים טחונים1 כפית קינמון1 כפית אגוז מוסקט טחון1/2 כוס ריבת פובידולאופן הכנת המילוי:מחממים את החלב והסוכר בסיר עמוק על אש נמוכה עד לרתיחה, ומכבים את האש. מוסיפים את הפרג הטחון ומערבבים כ- 5 דקות עד שהנוזלים נספחים בפרג.מוסיפים את הקינמון, החמאה, המוסקט ופירורי העוגיות וממשיכים לערבב עד שנוצרת תערובת אחידה. מוסיפים את הריבה ושומרים במקרר עד שמשתמשים למילוי אוזני ההמן.אופן האפייה:מחממים תנור ל- 170 מעלות.מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים (בכדי שהאוזן תדבק בעת הסגירה), ומזלפים את מילוי הפרג.סוגרים לצורת אוזן המן, ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

חומרים לבצק (50 אוזני המן):
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
1/2 כוס אבקת סוכר (50 גרם)
1 חלמון
1 ביצה
2.5 כוסות קמח לבן
1/8 כוס פרג שלם

אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה והקמח עד לקבלת מרקם "פירורי".
מוסיפים את הביצים והפרג השלם ומעבדים עד היווצרות בצק (יש להיזהר מערבוב יתר).
עוטפים את הבצק ומקררים כחצי שעה בכדי שיהיה נוח לרדד אותו.
מרדדים את הבצק לעובי של 4 מ"מ וקורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ לאוזני המן סטנדרטיות.
מסדרים את העיגולים על מגש מרופד בנייר אפייה.

חומרים למילוי הפרג:
1.5 כוסות חלב
1.5 כוס סוכר
4 כוסות פרג טחון טרי
100 גרם חמאה
50 גרם פירורי עוגיות/ שקדים טחונים
1 כפית קינמון
1 כפית אגוז מוסקט טחון
1/2 כוס ריבת פובידול

אופן הכנת המילוי:
מחממים את החלב והסוכר בסיר עמוק על אש נמוכה עד לרתיחה, ומכבים את האש.
מוסיפים את הפרג הטחון ומערבבים כ- 5 דקות עד שהנוזלים נספחים בפרג.
מוסיפים את הקינמון, החמאה, המוסקט ופירורי העוגיות וממשיכים לערבב עד שנוצרת תערובת אחידה.
מוסיפים את הריבה ושומרים במקרר עד שמשתמשים למילוי אוזני ההמן.

אופן האפייה:
מחממים תנור ל- 170 מעלות.
מורחים ביצה טרופה על העיגולים הקרוצים (בכדי שהאוזן תדבק בעת הסגירה), ומזלפים את מילוי הפרג.
סוגרים לצורת אוזן המן, ואופים 15 דקות עד קבלת צבע זהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר