אוזני המן בשילוב שומשום מלא במילוי חלבה

חומרים לבצק:200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות1/4 כוס אבקת סוכר 1 ביצה 2.5 כוסות קמח לבן 3 כפות שומשום מלא1 כוס מלית חלבהאופן הכנת הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה כ- 2 דקות. להוסיף את הביצה ולהמשיך לעבד כדקה נוספת. להוסיף את הקמח והשומשום המלא ולעבד עד להיווצרות בצק. עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות כשעתיים.מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ, ובעזרת קורצן עגול קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.טורפים ביצה אחת ובעזרת מברשת מורחים קלות את עיגולי הבצק (על מנת שהסגירה תהייה אטומה).מעבירים את מלית החלבה לשק זילוף ומזלפים באמצע כל עיגול מעט מן המלית. סוגרים לצורת אוזן המן. מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 10-15 דקות.

חומרים לבצק:
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות קטנות
1/4 כוס אבקת סוכר
1 ביצה
2.5 כוסות קמח לבן
3 כפות שומשום מלא
1 כוס מלית חלבה

אופן הכנת הבצק:
בקערת המיקסר עם וו לישה מעבדים את אבקת הסוכר יחד עם החמאה כ- 2 דקות. להוסיף את הביצה ולהמשיך לעבד כדקה נוספת.
להוסיף את הקמח והשומשום המלא ולעבד עד להיווצרות בצק.
עוטפים בניילון נצמד ומקררים לפחות כשעתיים.
מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של 2 מ"מ, ובעזרת קורצן עגול קורצים עיגולים ומסדרים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
טורפים ביצה אחת ובעזרת מברשת מורחים קלות את עיגולי הבצק (על מנת שהסגירה תהייה אטומה).
מעבירים את מלית החלבה לשק זילוף ומזלפים באמצע כל עיגול מעט מן המלית.
סוגרים לצורת אוזן המן.
מחממים תנור ל- 170 מעלות ואופים כ- 10-15 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר