אוזני המן מלוחות עם תערובות תבלינים

חומרים לבצק הפריך:200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות1 שמנת חמוצה3 כוסות קמחמעט מלחחומרים למילוי 1:חבילת קוטג'1/2 חבילת גבינת כנען1/2 כף קצחמלח, פלפל1 כף זעתר1 ביצה2 כפות תערובת לבצל וסומק של חוות דרך התבלינים (תערובת בצל וסומק לגבינה מכילה: בצל מיובש, סומק טחון)חומרים למילוי 2:1 בטטה מקולפת שבושלה 20 דקות 1/2 חבילת גבינת כנען 3 כפות קצח מלח, פלפל 1 ביצה 1 קוטג' 1/2 גבינת כנען אופן ההכנה:מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק עד לקבלת פירורים. ידנית מעבדים את הבצק להיות אחיד ומשטחים.מכניסים למקרר לשעה/שעתיים. יוצרים מהבצק כדורים קטנים. במרכז כל כדור מניחים כף מהתערובת הרצויה.יוצרים צורת אוזן המן ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.מורחים מעל כל אוזן המן ביצה טרופה.מכניסים לתנור שחומם מראש, 180 מעלות למשך 20 דק' או עד להזהבה. את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים,  בטלפון: 04-9533405, ובסניפיםצילום ענת לוי

חומרים לבצק הפריך:
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 שמנת חמוצה
3 כוסות קמח
מעט מלח

חומרים למילוי 1:
חבילת קוטג'
1/2 חבילת גבינת כנען
1/2 כף קצח
מלח, פלפל
1 כף זעתר
1 ביצה
2 כפות תערובת לבצל וסומק של חוות דרך התבלינים (תערובת בצל וסומק לגבינה מכילה: בצל מיובש, סומק טחון)

חומרים למילוי 2:
1 בטטה מקולפת שבושלה 20 דקות
1/2 חבילת גבינת כנען
3 כפות קצח
מלח, פלפל
1 ביצה
1 קוטג'
1/2 גבינת כנען

אופן ההכנה:
מערבבים במעבד מזון את חומרי הבצק עד לקבלת פירורים. ידנית מעבדים את הבצק להיות אחיד ומשטחים.
מכניסים למקרר לשעה/שעתיים.
יוצרים מהבצק כדורים קטנים. במרכז כל כדור מניחים כף מהתערובת הרצויה.
יוצרים צורת אוזן המן ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
מורחים מעל כל אוזן המן ביצה טרופה.
מכניסים לתנור שחומם מראש, 180 מעלות למשך 20 דק' או עד להזהבה.

את תערובת התבלינים ניתן להשיג ברשת חוות דרך התבלינים

בטלפון: 04-9533405, ובסניפים

צילום ענת לוי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר