אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין. מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כ-90 דקות. צילום אפיק גבאי
לרגל הפסח וחול המועד מציע מותג מאסטר שף מתכון כשר לפסח למנה חגיגית שמקשטת את השולחן וטעימה לכולם: אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי על מצע אורז וירקות

רכיבים

5 כפות שמן זית

4 בצלים חתוכים לרצועות

2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה

1 כף שטוחה כורכום

1 כפית כמון

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור גרוס

2 כפות רוטב סויה

½ כוס  טריאקי כמו של מאסטר שף

2 כוסות גזר גמדי

3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל

1 כוס יין לבן

1 כוס אורז בסמטי כמו של מאסטר שף

2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)

½ כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה

צילום אפיק גבאי
צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

בסוטאז' רחב מניחים שמן זית ובצלים.

מטגנים עד השחמה ומוסיפים את האוסובוקו.

הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי.

מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין.

מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כ- 90 דקות.

אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים.

לאחר 60 דקות מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים כוס אורז.

מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה 20 דקות נוספות.

הגשה

מגישים על צלחת הגשה שטוחה.

מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר