רכיבים
5 כפות שמן זית
4 בצלים חתוכים לרצועות
2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה
1 כף שטוחה כורכום
1 כפית כמון
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות רוטב סויה
½ כוס טריאקי כמו של מאסטר שף
2 כוסות גזר גמדי
3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל
1 כוס יין לבן
1 כוס אורז בסמטי כמו של מאסטר שף
2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)
½ כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה
אופן ההכנה
בסוטאז' רחב מניחים שמן זית ובצלים.
מטגנים עד השחמה ומוסיפים את האוסובוקו.
הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי.
מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין.
מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כ- 90 דקות.
אם חסרים נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים.
לאחר 60 דקות מוסיפים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים כוס אורז.
מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה 20 דקות נוספות.
הגשה
מגישים על צלחת הגשה שטוחה.
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.