רכיבים ל-2 מנות
800 מ"ל מים
2 ביצים
2 חבילות אינסטנט נודלס
10 גרם חמאה
2 פרוסות גבינת צ'דר
שומשום קלוי
בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
מביאים את המים לרתיחה בסיר.
בסיר אחר מרתיחים מים לבישול הביצים.
כשהמים רותחים בשני הסירים מוסיפים את הנודלס או הביצים – כל רכיב בסיר משלו.
את הנודלס מבשלים במשך 2 דקות ואת הביצים במשך 5 דקות.
מוסיפים לנודלס את שקיק התיבול שמגיע איתן.
מערבבים לכדי פיזור אחיד במים ומורידים מהאש.
מקלפים את הביצים המבושלות.
הרכבת המנה והגשה
יוצקים מהנודלס ומהציר שלהן לקערה עמוקה.
מוסיפים כפית חמאה ופרוסת גבינה.
מערבבים היטב עד להמסה בציר.
חוצים את הביצים ומניחים מעל הגבינה.
מעטרים את הראמן בבצל ירוק קצוץ וקצת שומשום קלוי.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה