בליני עם תוספות

מגישים לצד שמנת חמוצה ותוספות כמו קוויאר, פרוסות לשון בקר, ממרח פורל, גרבלקס, איקרה. את כל חומרי הגלם למתכון ניתן להשיג בסניפי טיב טעם ברחבי הארץ. צילום בן יוסטר, סטיילינג דלית רוסו
השפית סבינה ולדמן מציעה עבור רשת טיב טעם לשנה האזרחית החדשה (נוביגוד – Новый Год) מתכון שמשלב מגוון טעמים ומרקמים למעטפת של חגיגה בפה. חובה ללוות עם אלכוהול משובח

רכיבים ל־20 יחידות

240 גרם (2 כוסות פחות 4 כפות) קמח תופח

3 כפות סוכר

¼ כפית מלח

150 גרם (¾ כוס) רוויון

250 מ"ל (1 כוס) חלב

2 ביצים

40 גרם חמאה

צילום בן יוסטר. סטיילינג דלית רוסו

אופן ההכנה

בקערה מערבבים יחד את הקמח, הסוכר והמלח.

בקערה נפרדת מערבבים יחד את הרוויון, החלב והביצים.

יוצרים גומה בקערה עם הקמח ויוצקים פנימה את הנוזלים. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

ממיסים את החמאה, מוסיפים לתערובת ומערבבים קלות – להימנע מערבוב יתר.

מחממים מחבת טפלון לחום בינוני נמוך.

משמנים במעט חמאה ויוצקים למחבת כף גדושה מהבלילה. מטגנים עד הזהבה במשך 3 דקות.

הופכים צד, מטגנים דקה נוספת ומוציאים מהמחבת.

ממשיכים כך עם יתר הבלילה.

הגשה

מגישים לצד שמנת חמוצה ותוספות כמו קוויאר, פרוסות לשון בקר, ממרח פורל, גרבלקס, איקרה.

את כל חומרי הגלם למתכון ניתן להשיג בסניפי טיב טעם ברחבי הארץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר