מצרכים ל-4 מנות ראשונות
1 אבוקדו מוכן כמו של חקלאי גרנות
350 גרם חומוס מבושל
2 כפיות מיץ לימון
1/4 כפית פלפל חריף
1/4 כוס כוסברה
2 כפיות שמן זית
אופן ההכנה
משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד ריכוכו המוחלט.
טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון.
מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.
יוצקים לקערה בתנועת ניגוב.
מקשטים עם שמן זית וגרגרי חומוס.