חומוס אבוקדו

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון. מוסיפים אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית. צילום הדס ניצן
חקלאי גרנות – חברת השיווק, מכירה והפצת פירות וירקות לרשתות המזון ומתמחה בגידול אבוקדו, מציעה מתכון קל להכנה עם שילוב טעמים מפתיע של חומוס עם אבוקדו. מתאים לצמחונים וטבעונים, ובעצם לכולם

מצרכים ל-4 מנות ראשונות

1  אבוקדו מוכן כמו של חקלאי גרנות

350  גרם חומוס מבושל

2  כפיות מיץ לימון

1/4 כפית פלפל חריף

1/4 כוס כוסברה

2  כפיות שמן זית

צילום הדס ניצן

אופן ההכנה

משרים ללילה את החומוס בקערית מים בטמפרטורת החדר. מבשלים במים רותחים עד ריכוכו המוחלט.

טוחנים בבלנדר את גרגירי החומוס עם 2 כפיות מיץ לימון.

מוסיפים  אבוקדו בשל, רבע כפית פלפל חריף, רבע כוס כוסברה ושתי כפיות שמן זית.

יוצקים לקערה בתנועת ניגוב.

מקשטים עם שמן זית וגרגרי חומוס.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר