במיטבול Grill&Dinner מציעים מנות חדשות בתפריט החורף

סלייס סטייק, פפרדלה אליו-אוליו וסלט פיימונטה לצד מנות המסעדה הוותיקות והפופולריות. צילום עידן גור
מיטבול מתמקדת בתחום הבשרים והיין עם מנות כמו פריים ריב, צלעות, טי בון, בוצ'רים של פילה , סינטה ואנטריקוט, שניצל עגל

מסעדת מיטבול Grill&Dinner מראשון לציון, היא סטייק האוס המעוצב בסגנון דיינר אמריקאי, ומתמקדת בתחום הבשרים והיין, עם מנות כמו פריים ריב, צלעות, טי בון, בוצ'רים של פילה , סינטה ואנטריקוט או  שניצל עגל. פועלת כאן גם קצביה המציעה בשר איכותי במחירים המוגדרים כנוחים.

לתפריט החורף של מיטבול התווספו סלייס סטייק – פרוסות אנטריקוט דקות עם שום קונפי ובצל מטוגן על מצע פירה; פפרדלה אליו-אוליו – על בסיס שמן זית ושום עם עגבניות טריות ועשבי תיבול; וסלט פיימונטה – סלט איטלקי עם עלי בייבי, שקדים, תפוחי עץ וגבינת עיזים.

יש כאן גם עסקיות צהריים עם תפריט מגוון, שמוגשות בכל יום מ- 12:00 עד 18:00, ובימי שישי  בין השעות 12:00-17:00.

מיטבול – דרך המכבים 8  ראשון לציון איזור התעשייה הישן. 03-9646468

באתר תמצאו את תפריט המסעדה המלא, המחירים וכל הפרטים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר