רכיבים
2 אבוקדו בשלים
1 עגבנייה
¼ בצל
½ זר כוסברה
1 לימון
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קחו 2 אבוקדו בשלים.
קלפו את הקליפה ומעכו בעזרת מזלג.
הוסיפו מעט בצל בקוביות קטנות, חצי זר כוסברה קצוץ דק ועגבנייה אחת חתוכה לקוביות.
ערבבו היטב.
הוסיפו מלח פלפל ומיץ לימון.
הגשה
שימו על השולחן קערת גוואקמולה.
פזרו נאצ'וס.
גרפו את הגוואקמולה בעזרת הנאצ'וס.
אכלו בהנאה.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה