גלילות חציל ממולאות בגבינת עיזים

מסדרים מעל את גלילות החצילים ומפזרים את פתיתי המוצרלה. צילום קונספטיק
מתכון קל להכנה בבית של אלעד אמסלם השף הראשי של רשת גרג כתוספת לארוחה או לאירוח

רכיבים ל-12 יחידות

2 חצילים

גבינת עיזים

2 קופסאות של עגבניות מרוסקות

4 שיני שום פרוסות

חופן עלי בזיליקום טריים

1 בצל

שקית של פתיתי מוצרלה

קורט מלח

קורט פלפל שחור

קורט סוכר לפי הטעם

אופן ההכנה

פורסים את החציל לפרוסות בעובי של 1 ס"מ

מושחים את הפרוסות בשמן זית ומפזרים מלח גס. מכניסים לתנור עד להשחמה.

במחבת מטגנים בצל קצוץ.

מוסיפים את פרוסות השום, עגבניות מרוסקות, מעט מלח, פלפל שחור וסוכר לפי הטעם.

מוסיפים את עלי הבזיליקום ונותנים לרוטב להתבשל מספר דקות.

לוקחים את פרוסות החצילים וממלאים כל פרוסה ב- 50 גר' גבינת עיזים ומגלגלים.

יוצקים לתבנית הגשה את רוטב העגבניות.

מסדרים מעל את גלילות החצילים ומפזרים את פתיתי המוצרלה.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ- 10 דקות.

מפזרים מעל עלי בזיליקום טרי ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר