דג פורל אפוי ברוטב פסטו עגבניות מיובשות ואגוזי פקאן

חומרים:2-3 נתחי פורלחומרים לרוטב:200 גרם בזיליקום טרי3 שיני שום4-5 עגבניות מיובשות1/4 כוס אגוזי פקאן ממשק דג על הדןמלח אטלנטי ופלפל שחור לפי הטעםשמן זית בזיליקום כמו של Olea essenceאופן ההכנה:טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון.מוסיפים את השמן בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.מורחים את הרוטב היטב בבטן הדג.את צדיי הדג עוטפים בנייר אפייה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.נועצים מזלג בגב הדג – אם המזלג נכנס כמו חמאה ועובר מצד לצד – הדג מוכן.להשיג במרכזי המבקרים של "בית הבד של הגולן":תל אביב, רח' בן יהודה 17 050-2888715קצרין, אזור תעשיה 04-6850023 / 050-2888709עין גב, נמל עין גב 050-2888705ובאתר האינטרנטצילום מיקה קאשן

חומרים:
2-3 נתחי פורל

חומרים לרוטב:
200 גרם בזיליקום טרי
3 שיני שום
4-5 עגבניות מיובשות
1/4 כוס אגוזי פקאן ממשק דג על הדן
מלח אטלנטי ופלפל שחור לפי הטעם
שמן זית בזיליקום כמו של Olea essence

אופן ההכנה:
טוחנים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון.
מוסיפים את השמן בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
מורחים את הרוטב היטב בבטן הדג.
את צדיי הדג עוטפים בנייר אפייה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.
נועצים מזלג בגב הדג – אם המזלג נכנס כמו חמאה ועובר מצד לצד – הדג מוכן.

להשיג במרכזי המבקרים של "בית הבד של הגולן":
תל אביב, רח' בן יהודה 17 050-2888715
קצרין, אזור תעשיה 04-6850023 / 050-2888709
עין גב, נמל עין גב 050-2888705
ובאתר האינטרנט

צילום מיקה קאשן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר