דונאטס אפויים ומצופים בטעמים שונים

חומרים ל- 24 דונאטס:175 גרם קמח לבן 1+1/4 כפיות אבקת אפייה1/2 כפית מלח100 גרם סוכר לבן 1/2 כוס רויון/יוגורט1 ביצה1+1/2 כפות חמאה מומסת (23 גרם)חומרים לציפוי: 120 גרם אבקת סוכר2 כפות חלב1+1/2 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל אופן ההכנה:להכנת הדונאטס: מנפים את הקמח לקערה גדולה.מוסיפים אבקת אפייה ומלח.מערבבים בקערה נפרדת סוכר, רוויון, ביצה וחמאה. יוצקים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה. יוצקים את הבלילה לתבנית ייעודית להכנת מיני דונאטס. ניתן להשתמש בשק זילוף. יש למלא רק עד ל- 1/2-1/3 גובה התבנית.אופים 5-7 דקות בתנור שחומם מראש ב- 220 מעלות.מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת סינון.להכנת הציפוי: מערבבים בקערה אבקת סוכר, חלב ותמצית עד שהסוכר נמס לחלוטין. טובלים מיד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת (מומלץ לטבול את הדונאטס פעמיים לציפוי יותר סמיך). לפזר מעל סוכריות, אגוזים, קוקוס – כל עוד הציפוי רטוב.מידע ומתכונים נוספים באתר ובפייסבוק של החברה

חומרים ל- 24 דונאטס:
175 גרם קמח לבן
1+1/4 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גרם סוכר לבן
1/2 כוס רויון/יוגורט
1 ביצה
1+1/2 כפות חמאה מומסת (23 גרם)

חומרים לציפוי:
120 גרם אבקת סוכר
2 כפות חלב
1+1/2 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל

אופן ההכנה:
להכנת הדונאטס:

מנפים את הקמח לקערה גדולה.
מוסיפים אבקת אפייה ומלח.
מערבבים בקערה נפרדת סוכר, רוויון, ביצה וחמאה.
יוצקים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה.
יוצקים את הבלילה לתבנית ייעודית להכנת מיני דונאטס.
ניתן להשתמש בשק זילוף. יש למלא רק עד ל- 1/2-1/3 גובה התבנית.
אופים 5-7 דקות בתנור שחומם מראש ב- 220 מעלות.
מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת סינון.

להכנת הציפוי:
מערבבים בקערה אבקת סוכר, חלב ותמצית עד שהסוכר נמס לחלוטין.
טובלים מיד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת (מומלץ לטבול את הדונאטס פעמיים לציפוי יותר סמיך).
לפזר מעל סוכריות, אגוזים, קוקוס – כל עוד הציפוי רטוב.

מידע ומתכונים נוספים באתר ובפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר