דייסת שיבולת שועל עם פירות טריים

האפשרויות הקלאסיות של ארוחת בוקר לא תמיד הכי בריאות. השאלה אם טעים וגם בריא זה בכלל אפשרי. הנה דוגמה. צילום מרויטל אדמוני
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר, מציעה במקום דגני בוקר עתירי סוכר לפתוח את הבוקר בריא עם דייסת שיבולת שועל ופירות טריים

מצרכים

1 כוס פתיתי שיבולת שועל

3 כוסות מים

1 כפית דבש או סילאן

קורט קינמון

פירות לפי הטעם

אופן ההכנה

מבשלים בסיר את שיבולת השועל עם המים עד רתיחה.

מוסיפים לדייסה המבושלת את הדבש.

מערבבים  היטב עד המסת כל הדבש.

קוצצים את הפירות שבחרנו לחתיכות בגדלים וצורות שרוצים.

יוצקים את הדייסה לצלחת.

מניחים מעל הדייסה את הפירות בצורה יצירתית.

מפזרים מעל את הקינמון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר