במסעדת קורדליה של השף ניר צוק יחגגו את שנת 2013 המסתיימת, עם תפריט מיוחד שיוצע במהלך כל חודש דצמבר 2013 – החל מ-1 בדצמבר עד הסילבסטר.
בתפריט:
• פתיחה: מתאבנים.
• מנה ראשונה לבחירה: סלמון מעושן ביתי וסלקים צעירים / רביולי ארטישוק ירושלמי.
• ביניים: מרק ערמונים וראטה עם קצף סלרי.
• עיקרית לבחירה: פילה דג ים בציר לוקוס וירוקים/ נתח קצבים על קרם כבד אווז ובייבי דזירה.
• קינוח: תותים במוס שוקולד לבן.
המחיר: 179 ₪ לסועד.
מסעדת קורדליה, הצורפים 14 יפו. להזמנות: 03-5184668
צילום טלי דולין