רכיבים עבור 3-4 מנות
500 גר' חזה עוף פרוס דק מאוד
150 גר' בצל פרוס
30 גר' שמן סויה
30 גר' רוטב מומבאי קנור
מלח, פלפל, כמון
3-4 יחידות טורטייה
1/2 כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)
סלט ערבי קצוץ
100 גרם פטרוזיליה קצוצה
150 גרם פלפל שיפקה
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ- 5 דקות.
מוציאים את הבצל ושומרים בצד.
מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל וכמון, ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים למחבת את הבצל ורוטב מומבאי, ומבשלים 2 דקות נוספות.
להגשה
מורחים טחינה על הטורטייה.
מניחים את חתיכות העוף הדקות.
מוסיפים סלט ומגלגלים.
מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.