חזה עוף בטורטייה בליווי סלט ערבי וטחינה      

מוסיפים סלט ומגלגלים. מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים
מתכון קיצי קליל ומרענן של ענת ואן דר ואלט – השפית של חברת "שפע קייטרינג"

 רכיבים עבור 3-4 מנות

500 גר' חזה עוף פרוס דק מאוד

150 גר' בצל פרוס

30 גר' שמן סויה

30 גר' רוטב מומבאי קנור

מלח, פלפל, כמון

3-4 יחידות טורטייה

1/2 כוס טחינה מוכנה (עדיף מטחינה גולמית)

סלט ערבי קצוץ

100 גרם פטרוזיליה קצוצה

150 גרם פלפל שיפקה

אופן ההכנה

מחממים מחבת עם שמן ומאדים את הבצל כ- 5 דקות.

מוציאים את הבצל ושומרים בצד.

מתבלים את חזה העוף במלח, פלפל וכמון, ומטגנים 5 דקות.

מוסיפים למחבת את הבצל ורוטב מומבאי, ומבשלים 2 דקות נוספות.

להגשה

מורחים טחינה על הטורטייה.

מניחים את חתיכות העוף הדקות.

מוסיפים סלט ומגלגלים.

מגישים עטוף בנייר עם צלוחית חמוצים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר