כבד קצוץ

מרכיבים:500 גר' כבד עוף6 ביצים5 בצלים בינוניים2 כפות שמן זיתמעט מלח ופלפל1 כף דבש1 כף ברנדייש לצלות את הכבד באש גלויה למידת מדיום על מנת להכשירו.אופן ההכנה:מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל על אש בינונית, כמה דקות עד הזהבה.מוסיפים את הכבד למחבת וממשיכים בטיגון.מטגנים את הכבד עם הבצל, ומוסיפים ברנדי. (ניתן להצית מעט אש במחבת כדי לקבל טעם חרוך אך לא חובה).מוסיפים את הביצים הקשות לתוך המחבת וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב.ממשיכים לאדות כ- 5 עד 7 דקות ומוסיפים כפית מלח, פלפל ודבש.מוציאים מהאש ומצננים.מכניסים את הכבד למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת מסה הומוגנית ואחידה (חלקה או גסה לפי הטעם).מעבדים למחית חלקה או מעט גושית לפי טעם.הצעת הגשה:קרקרים פריכים, פרוסות מלפפון חמוץ ובצל סגול קצוץ.מתחם האירועים רויאל גרדן, רח' הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה, 03.9044340 צילום אילן נחום

מרכיבים:
500 גר' כבד עוף
6 ביצים
5 בצלים בינוניים
2 כפות שמן זית
מעט מלח ופלפל
1 כף דבש
1 כף ברנדי
יש לצלות את הכבד באש גלויה למידת מדיום על מנת להכשירו.

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל על אש בינונית, כמה דקות עד הזהבה.
מוסיפים את הכבד למחבת וממשיכים בטיגון.
מטגנים את הכבד עם הבצל, ומוסיפים ברנדי. (ניתן להצית מעט אש במחבת כדי לקבל טעם חרוך אך לא חובה).
מוסיפים את הביצים הקשות לתוך המחבת וממשיכים לטגן עד לקבלת צבע זהוב.
ממשיכים לאדות כ- 5 עד 7 דקות ומוסיפים כפית מלח, פלפל ודבש.
מוציאים מהאש ומצננים.
מכניסים את הכבד למעבד המזון וטוחנים עד לקבלת מסה הומוגנית ואחידה (חלקה או גסה לפי הטעם).
מעבדים למחית חלקה או מעט גושית לפי טעם.

הצעת הגשה:
קרקרים פריכים, פרוסות מלפפון חמוץ ובצל סגול קצוץ.

מתחם האירועים רויאל גרדן, רח' הירקונים 58 (צומת ירקון), פתח תקווה, 03.9044340

צילום אילן נחום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר