כנאפה כבש בתחפושת קאפקייק

חומרים (4 מנות):200 גר' עלי קדאיף300 גר' תערובת בשר כבש ובקר טחון2 בצלים חתוכים לקוביות2 חצילים קלויים, קלופים וקצוצים גס1 כפית קינמון1 כף כמוןמלח ופלפל לפי הטעםטחינה גולמיתפיסטוקים קצוציםפלחי עגבנייהאופן ההכנה:מפרידים את אטריות הקדאיף ומשמנים בשמן זית.מסדרים חצי מכמות האטריות בתבניות רינג ומטגנים את הבצל עד להזהבה.מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים.מבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה. מכבים את האש ומוסיפים את החצילים. נותנים למסה להתקרר.יוצקים על אטריות הקדאיף, ומכסים ביתר האטריות.אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס.הגשה: מזלפים מעל טחינה גולמית, פיסטוקים קצוצים ופלח עגבנייה.NOVA אירועים בנמל תל אביבצילום דניאל לילה

חומרים (4 מנות):
200 גר' עלי קדאיף
300 גר' תערובת בשר כבש ובקר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 חצילים קלויים, קלופים וקצוצים גס
1 כפית קינמון
1 כף כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
טחינה גולמית
פיסטוקים קצוצים
פלחי עגבנייה

אופן ההכנה:
מפרידים את אטריות הקדאיף ומשמנים בשמן זית.
מסדרים חצי מכמות האטריות בתבניות רינג ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים.
מבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.
מכבים את האש ומוסיפים את החצילים.
נותנים למסה להתקרר.
יוצקים על אטריות הקדאיף, ומכסים ביתר האטריות.
אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס.

הגשה:
מזלפים מעל טחינה גולמית, פיסטוקים קצוצים ופלח עגבנייה.

NOVA אירועים בנמל תל אביב

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר