חומרים (4 מנות):
200 גר' עלי קדאיף
300 גר' תערובת בשר כבש ובקר טחון
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 חצילים קלויים, קלופים וקצוצים גס
1 כפית קינמון
1 כף כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
טחינה גולמית
פיסטוקים קצוצים
פלחי עגבנייה
אופן ההכנה:
מפרידים את אטריות הקדאיף ומשמנים בשמן זית.
מסדרים חצי מכמות האטריות בתבניות רינג ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים.
מבשלים במשך 5 דקות על אש נמוכה.
מכבים את האש ומוסיפים את החצילים.
נותנים למסה להתקרר.
יוצקים על אטריות הקדאיף, ומכסים ביתר האטריות.
אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות צלזיוס.
הגשה:
מזלפים מעל טחינה גולמית, פיסטוקים קצוצים ופלח עגבנייה.
צילום דניאל לילה