כרובית מאודה ברוטב בשמל וקארי

אופים בתנור ב-190 מעלות למשך 15- 20 דקות. מקשטים בעשבי תיבול טריים ומגישים. צילום סטודיו Teka
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון למנה מקורית: כרובית מאודה ברוטב בשמל וקארי שתככב בבראנץ' שבת שלכם – נקודת האמצע בין ארוחת בוקר לצהרים כשרוצים לארח בנינוחות

רכיבים

1 ראש כרובית

שמן זית

90 גרם חמאה

1 כפית אבקת קארי

90 גרם קמח

1 ליטר חלב

גבינת פרמזן מגוררת

גבינת אמנטל מגוררת

עשבי תיבול טריים

מלח ופלפל

צילום סטודיו Teka

אופן ההכנה

לאחר שטיפה במים חותכים את הכרובית לפרחים.

מאדים את הפרחים ב-100 מעלות למשך 10 דקות או יותר אם הם גדולים.

ממיסים חמאה בסיר.

מוסיפים קארי ומערבבים.

מוסיפים קמח ומערבבים היטב ומבשלים זמן קצר.

יוצקים את החלב באיטיות לתוך הסיר תוך כדי ערבוב במטרפה עד שמתקבל בשמל.

מוסיפים מלח, פלפל וקארי לפי הטעם.

מוסיפים את גבינת הפרמזן ומביאים לרתיחה.

מבשלים במשך 5 דקות לבישול יסודי של הקמח.

מניחים את הכרובית בתבנית אפייה.

מכסים בבשמל ומפזרים מלמעלה גבינת אמנטל.

אופים בתנור ב-190 מעלות למשך 15- 20 דקות.

מקשטים בעשבי תיבול טריים ומגישים.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר