לאבנה טופו

האפשרויות הקלאסיות של ארוחת בוקר לא תמיד הכי בריאות. השאלה אם טעים וגם בריא זה בכלל אפשרי. הנה דוגמה. צילום מרויטל אדמוני
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר, מציעה במקום דגני בוקר עתירי סוכר לפתוח את הבוקר בריא עם לאבנה עשויה מטופו

מצרכים

1 חבילת טופו משי

2 כפות גדושות תבלין זעתר שומשום

מיץ לימון טרי מ-2 לימונים

מלח לפי הטעם

5 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מכניסים את כל הרכיבים למטחנה.

טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.

מכניסים למקרר ל-6 שעות.

ניתן להגיש עם זילוף של שמן זית מעל וקורט זעתר לקישוט.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר