לביבות תפוחי עץ

מוצעת הכנה מהירה ואסתטית עם מכשיר 'הספירל סלייסר' מבית 'כרמל דיירקט' חומרים ל- 5 לביבות:3 תפוחי עץ גרנד סמיט 4 כפות קמח לבן 4 כפות סוכר 1/4 כפית קינמון 2 כפות חמאה מלוחה 1 ביצה לשדרוג ניתן להוסיף לבלילת התפוחים אגוזים, שקדים, צימוקים וכו', לפי הטעם אופן ההכנה: נחמם תנור ל-220 מעלות, נשטוף היטב את תפוחי העץ, ובעזרת הספירל סלייסר ניצור צורות של ספגטי ארוך מהתפוחים. בקערה נוסיף את הקמח, ביצה, 2 כפות סוכר, 1 כף חמאה והקינמון.נערבב הכל לעיסה אחידה.לאחר שהעיסה אחידה, ניקח תבנית שקעים ונמרח בשקעים חמאה על מנת למנוע הדבקות של הבלילה.נעביר את התערובת לתבנית שקעים, נפזר מעל את יתרת הסוכר.נכניס לתנור ל- 50 דקות (תלוי בסוג התנור).התערובת מוכנה כשהיא שזופה וחומה. נעביר את הלביבות לצלחת הגשה, נפזר אבקת סוכר מעל. חברת 'כרמל דיירקט', מייבאת ומשווקת בישראל באופן בלעדי גרילים, כלי בית, אביזרי בישול, ריהוט גן ועוד.

מוצעת הכנה מהירה ואסתטית עם מכשיר 'הספירל סלייסר' מבית 'כרמל דיירקט'

חומרים ל- 5 לביבות:
3 תפוחי עץ גרנד סמיט
4 כפות קמח לבן
4 כפות סוכר
1/4 כפית קינמון
2 כפות חמאה מלוחה
1 ביצה
לשדרוג ניתן להוסיף לבלילת התפוחים אגוזים, שקדים, צימוקים וכו', לפי הטעם

אופן ההכנה:
נחמם תנור ל-220 מעלות, נשטוף היטב את תפוחי העץ, ובעזרת הספירל סלייסר ניצור צורות של ספגטי ארוך מהתפוחים.
בקערה נוסיף את הקמח, ביצה, 2 כפות סוכר, 1 כף חמאה והקינמון.
נערבב הכל לעיסה אחידה.
לאחר שהעיסה אחידה, ניקח תבנית שקעים ונמרח בשקעים חמאה על מנת למנוע הדבקות של הבלילה.
נעביר את התערובת לתבנית שקעים, נפזר מעל את יתרת הסוכר.
נכניס לתנור ל- 50 דקות (תלוי בסוג התנור).
התערובת מוכנה כשהיא שזופה וחומה.
נעביר את הלביבות לצלחת הגשה, נפזר אבקת סוכר מעל.

חברת 'כרמל דיירקט', מייבאת ומשווקת בישראל באופן בלעדי גרילים, כלי בית, אביזרי בישול, ריהוט גן ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר