להעסיק את הילדים בבית: הכנת שלגון פאדג'  

טובלים את השלגונים אחד אחד או מזלפים את השוקולד מעל. בוחרים את התוספות האהובות ומפזרים מעל השוקולד
המצב הבטחוני והמסגרות החינוכיות הסגורות מביאים להרבה זמן מתוח, לחץ ושעמום עם הילדים בבית. הורים רבים מחפשים תעסוקה עבורם ופעילויות יצירותיות. יצרנית הגלידות בן & ג'ריס מציעה מתכון טעים ויצירתי להכנת שלגון פאדג' באמצעות כל טעם גלידה שיש לכם בבית. זמן הכנה: 15 דקות

רכיבים

400 גרם גלידה בכל טעם שרוצים

175 גרם שוקולד צ'יפס מריר

2 כפיות שמן קוקוס

רעיונות לתוספות

ג'ינג'ר מסוכר, שקדים טבעיים קצוצים, פופקורן קצוץ, פרחי היבסקוס, קוקוס, סוכריות, זרעי צ'יה, שברי קקאו, אבקת חמאת בוטנים ועוד

אופן ההכנה

ממלאים 6 תבניות שלגונים בגלידה מרוככת באמצעות מרית ("שפכטל") או כף.

שמים את המכסים והמקלות במקום.

מקפיאים את השלגונים לפחות ל-2-4 שעות.

כאשר השלגונים קפואים מכינים את זיגוג השוקולד

מערבבים שוקולד צ’יפס עם שמן קוקוס בקערה הניתנת לחימום במיקרו. מחממים במיקרו למשך 20 שניות כל פעם עד שהשוקולד מומס וחלק.

אם זה חם מדי, חשוב לקרר מעט.

מכינים את התוספות כך שיהיו נגישות ומוכנות לשימוש מיד אחרי טבילת וזליפת השוקולד על השלגונים.

טבילת השלגונים בשוקולד

כאשר הכל מוכן והשוקולד נוזלי אך לא חם מדי, מוציאים את השלגונים מהתבנית ומניחים אותם על תבנית עם נייר אפייה או אלומיניום.

טובלים את השלגונים אחד אחד או מזלפים את השוקולד מעל.

בוחרים את התוספות האהובות ומפזרים מעל השוקולד.

מסיימים לטבול ולקשט את כל השלגונים.

מחזירים את התבנית למקפיא למשך 30 עד 60 דקות כדי לאפשר לשלגונים להתקשות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר