מצרכים
12 עלי לזנייה כמו של ברילה
1 צנצנת רוטב פומדורו
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים
אופן ההכנה
מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד ריכוך.
מייבשים על מגבת וחוצים לשניים.
משמנים תבנית שקעים.
מניחים בכל שקע כף רוטב.
מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה.
בתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה.
מפזרים מעל זיתים.
אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.