לזניה אישית

מותג ברילה מציע מתכון של לזניה אישית קל להכנה וטעים שהילדים ישמחו להשתתף בהכנה וגם לאכול

מצרכים

12 עלי לזנייה כמו של ברילה

1 צנצנת רוטב פומדורו

12  פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות

200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

100  גרם זיתים שחורים מגולענים

שמן זית לשימון תבנית שקעים

צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מבשלים את עלי הלזנייה במים רותחים עד ריכוך.

מייבשים על מגבת וחוצים לשניים.

משמנים תבנית שקעים.

מניחים בכל שקע כף רוטב.

מניחים מעל 2 חצאים של עלי לזניה.

בתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה.

מפזרים מעל זיתים.

אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר