מצרכים
12 עלי לזניה כמו של ברילה
1 צנצנת רוטב פומדורו כמו של ברילה
12 פרוסות חציל צלויות בתנור או מטוגנות
200 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
100 גרם זיתים שחורים מגולענים
שמן זית לשימון תבנית שקעים
אופן ההכנה
מבשלים את עלי הלזניה במים רותחים עד לריכוך ומייבשים על מגבת.
חוצים לשניים.
משמנים תבנית שקעים ומניחים בכל שקע כף רוטב.
מניחים מעל שני חצאים של עלי לזניה.
בתוכם מניחים רוטב, חציל, רוטב וגבינה.
מפזרים מעל זיתים.
אופים 20 דקות בחום של 180 מעלות.