אפשר לשלב מבחר רחב של גרעינים, אגוזים, שקדים לפי מה שאוהבים – כל עוד יהיו סל הכול 2.5 כוסות
מצרכים
1/2 כוס זרעי פשתן
1/2 כוס פיסטוק או אגוזי לוז (טבעיים)
1 כוס שקדים לבנים מולבנים וחצויים או קשיו (טבעיים)
1/2 כוס שומשום
3 ביצים L
1/4 כוס חמאה או שמן קוקוס (מומס)
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-160מעלות.
להכין תבנית אפייה – משומנת או עם נייר אפייה.
לערבב ביחד את כל הרכיבים לפי הסדר: תמהיל שקדים, אגוזים וגרעינים, ביצים וחמאה.
להעביר לתבנית.
לאפות במשך 45 דקות.
לקרר 15 דקות בתוך התבנית.
להוציא, להפוך את הלחם ולצנן לגמרי לפני שפורסים ולהגיש.