לחם פיצוחים פשוט להכנה

לערבב ביחד את הרכיבים לפי הסדר: תמהיל שקדים, אגוזים וגרעינים, ביצים וחמאה. להעביר לתבנית ולאפות 45 דקות. צילום עדי גבירצמן
עדי גבירצמן – מומחית לתזונה מאוזנת ומפתחת מתכונים דלי פחמימות, ללא גלוטן וללא סוכר מציעה מתכון של לחם שכולו שקדים, גרעינים ואגוזים פשוט להכנה מהיר ועשיר

אפשר לשלב מבחר רחב של גרעינים, אגוזים, שקדים לפי מה שאוהבים – כל עוד יהיו סל הכול 2.5 כוסות

מצרכים

1/2 כוס זרעי פשתן

1/2 כוס פיסטוק או אגוזי לוז (טבעיים)

1 כוס שקדים לבנים מולבנים וחצויים או קשיו (טבעיים)

1/2 כוס שומשום

3 ביצים L

1/4 כוס חמאה או שמן קוקוס (מומס)

1/2 כפית מלח

צילום עדי גבירצמן

אופן ההכנה

לחמם תנור ל-160מעלות.

להכין תבנית אפייה – משומנת או עם נייר אפייה.

לערבב ביחד את כל הרכיבים לפי הסדר: תמהיל שקדים, אגוזים וגרעינים, ביצים וחמאה.

להעביר לתבנית.

לאפות במשך 45 דקות.

לקרר 15 דקות בתוך התבנית.

להוציא, להפוך את הלחם ולצנן לגמרי לפני שפורסים ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר