לחמניות שוקולד

חומרים1 קילו קמח.600 גרם מים.50 גרם קקאו.100 גרם סוכר.25 גרם שמרים טריים.20 גרם מלח.200 גרם שוקולד צ'יפסאופן ההכנה1. יש לערבל בקערה את הקמח, המים, הקקאו והסוכר במהירות איטית למשך 4 דקות.2. יש להוסיף לתערובת את השמרים וכעבור דקה להוסיף את המלח.3. יש להעביר למהירות בינונית ולערבל למשך 6-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ומבריק.4. יש להוסיף לבצק את השוקולד צ'יפס ולערבל במהירות איטית עד לפיזור אחיד.5. יש להעביר לקערה מקומחת את הבצק ולהתפיח בטמפרטורת החדר (24 מעלות) למשך שעתיים. לאחר שעה יש להוציא את הגז בתפיחות קלות.6. לאחר ההתפחה ניתן לחלק את הבצק ללחמניות במשקל 100 גרם או למשקל אחר רצוי או ללחם במשקל 0.5 קילו.7. לשים במגשים עם נייר אפיה ולהתפיח למשך שעה, שעה וחצי.8. יש לחמם את התנור לחום של 220 מעלות כחצי שעה לפני האפייה.9. לפני האפייה יש להשפריץ בעזרת שפריצר מים לתנור ולחרוץ חריץ על גבי הלחם.10. יש לאפות את הלחם בין 20-15 דקות בחום של 200 מעלות.

חומרים
1 קילו קמח.
600 גרם מים.
50 גרם קקאו.
100 גרם סוכר.
25 גרם שמרים טריים.
20 גרם מלח.
200 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה
1. יש לערבל בקערה את הקמח, המים, הקקאו והסוכר במהירות איטית למשך 4 דקות.

2. יש להוסיף לתערובת את השמרים וכעבור דקה להוסיף את המלח.

3. יש להעביר למהירות בינונית ולערבל למשך 6-5 דקות עד לקבלת בצק חלק ומבריק.

4. יש להוסיף לבצק את השוקולד צ'יפס ולערבל במהירות איטית עד לפיזור אחיד.

5. יש להעביר לקערה מקומחת את הבצק ולהתפיח בטמפרטורת החדר (24 מעלות) למשך שעתיים. לאחר שעה יש להוציא את הגז בתפיחות קלות.

6. לאחר ההתפחה ניתן לחלק את הבצק ללחמניות במשקל 100 גרם או למשקל אחר רצוי או ללחם במשקל 0.5 קילו.

7. לשים במגשים עם נייר אפיה ולהתפיח למשך שעה, שעה וחצי.

8. יש לחמם את התנור לחום של 220 מעלות כחצי שעה לפני האפייה.

9. לפני האפייה יש להשפריץ בעזרת שפריצר מים לתנור ולחרוץ חריץ על גבי הלחם.

10. יש לאפות את הלחם בין 20-15 דקות בחום של 200 מעלות.




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר