מאפה משה בתיבה

מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול ומברישים את המאפה בביצה טרופה. צילום שני הלוי
מותג מאסטר שף מציג מתכון קלאסי של מאפה משה בתיבה – נקניקייה בתוך בצק עלים. מרשים ויפה לאירוח וגם קל ומהיר להכנה

 רכיבים למאפה עגול גדול

1 חבילה בצק עלים פרווה

24 נקניקיות מיני

2 כפות חרדל דיז'ון כמו של מאסטר שף

1/4 כוס מיונז

לציפוי

1 ביצה

שומשום

שומשום שחור

להגשה

ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי כמו של מאסטר שף.

צילום שני הלוי
צילום שני הלוי

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

משטחים את הבצק על משטח העבודה ובעזרת גלגלת פיצה חותכים ל-2 ריבועים.

חותכים כל ריבוע ל-2 חלקים, וכל חלק באלכסון ל-2 משולשים.

מתקבלים 8 משולשים גדולים וחותכים כל משולש גדול ל-3 משולשים דקים.

מברישים את משולשי הבצק בחרדל ומיונז.

מניחים בקצה הרחב חתיכת נקניקייה ומגלגלים אותה בבצק.

מסדרים את הנקניקיות העטופות על גבי התבנית בעיגול.

מברישים את המאפה בביצה טרופה.

מפזרים מעל את שני סוגי השומשום ואופים בין 15 ל-20 דקות או עד הזהבה יפה.

הגשה

מגישים עם ספייסי מיונז או רוטב צ'ילי בקערה שבמרכז המאפה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר