רכיבים
2 כוסות שקדים מולבנים
1/2 כוס סוכר (או לפי הטעם)
3 וחצי כוסות מים
2 כפות מיץ תפוזים
מעט קינמון טחון לקישוט
אופן ההכנה
טוחנים את השקדים במעבד מזון יחד עם הסוכר עד שנוצרת תערובת חלקה ואחידה.
מרתיחים את המים בסיר.
מוסיפים את תערובת השקדים והסוכר.
מערבבים היטב במשך 5 דקות..
מעבירים לאש נמוכה.
ממשיכים לערבב עוד 5-7 דקות ומוסיפים את התפוזים.
מורידים מהאש ומקררים את התערובת.
הגשה
מגישים בקערה עם מעט קינמון מעל.
אפשר להוסיף גם קוקוס ושקדים.