משקה חלב שקדים מתוק בסגנון מרוקאי

מגישים בקערה עם מעט קינמון מעל ואפשר להוסיף גם קוקוס ושקדים. צילום shutterstock-לי שנהב
לי שנהב – מומחית מרוקו בעלת MOROCOO DYALEE טיולי בוטיק למרוקו, מציעה מתכון למשקה חלב שקדים מתוק בסגנון מרוקאי עם תפוזים וקינמון

רכיבים

2 כוסות שקדים מולבנים

1/2 כוס סוכר (או לפי הטעם)

3 וחצי כוסות מים

2 כפות מיץ תפוזים

מעט קינמון טחון לקישוט

צילום shutterstock-לי שנהב

אופן ההכנה

טוחנים את השקדים במעבד מזון יחד עם הסוכר עד שנוצרת תערובת חלקה ואחידה.

מרתיחים את המים בסיר.

מוסיפים את תערובת השקדים והסוכר.

מערבבים היטב במשך 5 דקות..

מעבירים לאש נמוכה.

ממשיכים לערבב עוד 5-7 דקות ומוסיפים את התפוזים.

מורידים מהאש ומקררים את התערובת.

הגשה

מגישים בקערה עם מעט קינמון מעל.

אפשר להוסיף גם קוקוס ושקדים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר