קוקטייל עגבניות עם צ'ילי וסלרי

טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה. יוצקים את הקוקטייל לכוסות. מגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון. צילום אולגה טוכשר
הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי") מציעה עבור יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים פרימור מתכון לקוקטייל חורפי עשיר בטעמים וחריף במידה אך ללא אלכוהול. קוקטייל על בסיס מיץ עגבניות בשילוב ירקות טריים בהם צ'ילי, גזר וסלרי

מצרכים ל-2 מנות

2 כוסות מיץ עגבניות כמו של 'פרימור'

3 גבעולי סלרי חתוכים גס

1 גזר חתוך גס

1/2 פלפל צ'ילי

2 כפות מיץ לימון

4-5 קוביות קרח

מעט פלפל שחור לפי הטעם

להגשה

2 ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי

2 פלחי לימון

קורט מלח

צילום אולגה טוכשר

אופן ההכנה

שמים בבלנדר את כל רכיבי הקוקטייל.

טוחנים עד קבלת תערובת אחידה.

טועמים ומתקנים את התיבול.

הגשה

טובלים קצוות של כוסות הגשה במים ולאחר מכן במלח דק כדי שתיווצר מסגרת מלח אחידה.

יוצקים את הקוקטייל לכוסות.

מגישים עם ענפי כוסברה, פטרוזיליה או סלרי ופלחי לימון.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר