סלט טבולה כרובית טרי טרי

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים ומרסקים במג'מיקס לפירורים קטנים עד שהכרובית מתפוררת ונראית כמו בורגול
ד״ר איה בן שלום, מנחה בכירה ברשת חלי ממן רשת המתמחה באורח חיים בריא, מציעה מתכון המאפשר ליהנות מהארוחות החגיגיות אך לשמור על אכילה בריאה. השקיעו בסלט כמו זה שמערב ירקות עם שפע ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים שעוזרים גם לשבוע מהר וגם לעזור לנו להיות בגירעון קלורי

רכיבים

1 כרובית קטנה וטרייה(לא מבושלת) שטופה היטב ומנוגבת
כמה עלי נענע
עלי בצל ירוק קצוצים דק
 פטרוזיליה טרייה קצוצה
מיץ לימון
מלח לפי הטעם
1 כף שמן זית


אופן ההכנה

מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים.

מרסקים במג'מיקס לפירורים קטנים עד שהכרובית מתפוררת ונראית כמו בורגול.

מתבלים במיץ לימון, מלח, כף שמן זית.

מגישים מיד כשהסלט מוכן וטרי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר