חומרים
קילו וחצי תמנון
3 בצלים לבנים
2 כפות פפריקה מעושנת
חצי כפית פפריקה חריפה
2 כפות חומץ בין יין אדום
3 כפות לימון סחוט
מלח ושמן זית לפי הטעם
אופן ההכנה
להפשיר את התמנון במקרר בטמפ' של 4 מעלות. לבשל את התמנון ב- 10 ליטר מים רותחים. להוסיף כפית מלח ופקק שעם. לבשל במשך שעה עד שהבשר של הזרועות רך במידה הרצויה. לחתוך את הזרועות לפרוסות דקות, לחתוך את הבצל לעיגולים, לתבל עם כל יתר החומרים. מומלץ להגיש בטמפ' החדר לאחר כמה שעות של השרייה.