מצרכים
חתיכה אחת של פילה סלמון
מלח ופלפל
2 כפיות מיונז
1-2 כפיות רוטב צ'ילי
2-3 פרוסות לימון
1 כפית פטרוזיליה
אופן ההכנה
נשטוף את הסלמון במים קרים ונניח אותו יבש על כלי (בעל מכסה) המתאים לחימום במיקרוגל כשהעור של הדג מונח כלפי מטה.
נתבל את הדג עם מלח ופלפל.
בקערית קטנה נערבב מיונז עם רוטב צ'ילי ונמרח על הדג.
נפזר פרוסות לימון ופטרוזיליה על הדג.
נכסה את הכלי ונכניס אותו למיקרוגל ל-3.5 דקות.
נבדוק במרכז הדג עם מזלג אם הוא מוכן. במידה ולא, ניתן לחמם לעוד 30-45 שניות.
הגשה
נפזר עוד פטרוזיליה ופרוסות לימון ונגיש.