סשימי חציל אסייתי

קוצצים את תוכן החציל והפלפלים, ומערבבים עם כל החומרים
מתכון של השף גיא פרץ – יועץ קולינרי, מסעדת הגספאצ'ו אשקלון (בכניסה למלון הולידיי אין). וריאציה לסשימי שעשוי מבשר חציל ולא מדג

חומרים

חציל קלוי בגריל, לא רך לגמרי (כ-2 דקות פחות צלייה)

לרוטב

1 כף שמן חמניות

1 כף חומץ

מיץ מחצי לימון

1 כף רוטב סויה

1 כף רוטב צ'ילי מתוק

1/2 פלפל צ'ילי חריף קצוץ

1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ

1/4 כפית שמן שומשום

מלח ופלפל שחור

להגשה

6 גבעולי בצל ירוק

1 כף שומשום קלוי

אופן ההכנה

מקלפים את החציל וחותכים לנתחים גסים במיוחד.

מניחים על צלחת הגשה.

מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על החציל.

מעטרים בבצל ירוק ובשומשום קלוי.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר