חומרים
חציל קלוי בגריל, לא רך לגמרי (כ-2 דקות פחות צלייה)
לרוטב
1 כף שמן חמניות
1 כף חומץ
מיץ מחצי לימון
1 כף רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1/2 פלפל צ'ילי חריף קצוץ
1/2 כפית ג'ינג'ר קצוץ
1/4 כפית שמן שומשום
מלח ופלפל שחור
להגשה
6 גבעולי בצל ירוק
1 כף שומשום קלוי
אופן ההכנה
מקלפים את החציל וחותכים לנתחים גסים במיוחד.
מניחים על צלחת הגשה.
מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על החציל.
מעטרים בבצל ירוק ובשומשום קלוי.