מצרכים
125 גרם חמאה מרוככת
1/2 כוס אבקת סוכר
1/2 כפית תמצית וניל
1 ביצה
2 כוסות קמח רגיל
1 כפית אבקת אפייה
1 כף חלב
אופן ההכנה
1מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מרפדים שני מגשי אפייה בנייר אפייה.
2בקערת ערבוב קטנה מקציפים חמאה, סוכר ווניל במיקסר חשמלי עד קבלת קרם בהיר.
מערבבים פנימה את הביצה עד שמעורבבת היטב.
מעל תערובת החמאה מנפים את הקמח ואבקת האפייה.
מערבבים פנימה את החלב עד שמתערבב לגמרי.
מגלגלים בכל פעם כף גדושה מהתערובת לכדורים.
מניחים על תבניות אפייה שרופדו בנייר אפייה.
משטחים מעט ביסקוויטים עם היד.
אופים 15 עד 18 דקות או עד הזהבה קלה.
ונותנים לעוגיות להתקרר 5 דקות על המגשים.
מניחים להתקרר לגמרי על רשתות.