עוגיות ביסקוטי פירות יבשים 

ביסקוטי באיטלקית זה 'לאפות פעמיים'. שרית גז הקונדיטורית של רשת קפה ביגה מציעה מתכון טעים וקל שינצל את שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית ואפשר להכין כפי שאוהבים כמו להפחית סוכר, לשלב קמח מלא או לשלב פירות יבשים שונים

מצרכים

1 כוס סוכר

2 וחצי כוסות קמח

½ כפית אפיה

¼ כפית מלח

2 ביצים

100 גרם חמאה

½ כפית מחית וניל

50 גרם משמש חתוך לקוביות

50 גרם תאנים חתוכים

50 גרם חמוציות

100 גרם שקדים טבעיים

צילום ביגה

אופן ההכנה

לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים.

להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים.

ליצור גלילים.

לאפות ב -80 מעלות 25-30 דקות.

לקרר ולחתוך לביסקוטים.

לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה 10 דקות ב-150 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר