עוגת גבינה בשילוב שוקולד תפוז

העוגה מוכנה כאשר הקצוות בצד אפויים והמרכז נשאר רך
מתכון של מותג השוקולד השוויצרי לינדט לרגל חג שבועות. עוגה עשירה ומושקעת, המתאימה כקינוח לסוף הארוחה

חומרים לבסיס

תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ

250 גרם ביסקוויטים מרוסקים

150 גרם חמאה

חומרים למילוי

575 גרם גבינת שמנת

60 גרם שמנת חמוצה

130 גרם סוכר

100 מ"ל (כ- 1/3 כוס) מיץ תפוזים

2 חפיסות (200 גרם) שוקולד לינדט אקסלנס תפוז, קצוץ.

4 ביצים

אופן ההכנה

מחממים את התנור ל- 120 מעלות ומשמנים את התבנית.

טוחנים את הביסקוויטים במיקסר ומוסיפים את החמאה.

מערבלים עד לקבלת מרקם אחיד, מכניסים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס.

מערבבים את גבינת השמנת יחד עם השמנת החמוצה והסוכר עד לקבלת מרקם חלק.

מביאים את מיץ התפוזים עד לרתיחה קלה, ומוסיפים אליו את השוקולד הקצוץ.

מורידים מהאש ומערבבים עד שהשוקולד נמס ומתקבל מרקם אחיד.

מוסיפים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים היטב.

מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה אל התערובת תוך כדי ערבוב.

מוזגים את התערובת אל תוך התבנית, מעל בסיס הביסקוויטים.

מכניסים לתנור תבנית מלבנית גדולה.

בתוך התבנית המלבנית מניחים את התבנית העגולה, ויוצקים לתבנית המלבנית מים רותחים בגובה של 2 ס"מ – טכניקה זו יוצרת מרקם קרמי במיוחד.

אופים כ- 45 דקות.

העוגה מוכנה כאשר הקצוות בצד אפויים והמרכז נשאר רך.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר