עוגת גבינה קלילה

מוסיפים אינסטנט פודינג, תמצית וניל, סוכר ו-5 חלמונים. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה
מתכון של אלונה פארי – תזונאית קלינית של בוסט פיטנס. פחות אחוזי שומן בגבינה וביוגורט ופחות סוכר

חומרים

750 גר' גבינה לבנה 5%

1 גביע יוגורט 200 גר' במתיקות מעודנת 1.5%

4 כפות קורנפלור

5 ביצים

1 אינסטנט פודינג וניל

¼ כוס סוכר

1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

מערבבים יחד את הגבינות, היוגורט והקורנפלור לתערובת אחידה.

מוסיפים אינסטנט פודינג, תמצית וניל, סוכר ו-5 חלמונים. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה.

בצד מערבבים 5 חלבונים עד קבלת קצף יציב.

מקפלים את הקצף לבלילה ויוצקים לתבנית.

מניחים את התבנית בכלי גדול יותר המלא במים עד שליש מהתבנית (כך העוגה לא תצנח).

מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל-40-50 דקות או עד קבלת צבע זהוב.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר