רכיבים
85 ג' חלמון
70 ג' סוכר 1
5 ג' וניל
315 ג' גבינת שמנת 30%
315 ג' גבינה לבנה 9%
113 ג' שמנת חמוצה
28 ג' קורנפלור
21 ג' אינסטנט פודינג
82 ג' חלבון
100 ג' סוכר 2
אופן ההכנה
משטחים בתחתית התבנית שטרוייזל ומורחים חמאה על הדפנות.
בקערה מערבבים גבינת שמנת, גבינה לבנה, שמנת חמוצה, קורנפלור, אינסטנט פודינג, וניל, סוכר 1 וחלמונים.
בקערת מיקסר מקציפים חלבון וסוכר 2 לקצף רך ויציב.
מחברים בין שתי המסות בתנועת קיפול.
אופים בחום של 200 מעלות למשך 10 דקות.
מורידים את החום ל- 140 מעלות וממשיכים לאפות עוד 40 דקות.