פנקייק תפוחים

מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל או תוספות אחרות לפי הטעם. מפזרים מעל פיסטוק קצוץ ופרוסות תפוחים. צילום אולגה טוכשר
הבלוגרית אולגה טוכשר ('המרכיב הסודי') מציעה עבור יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים 'פרימור' מתכון פשוט וקל להכנה שניתן להכין יחד עם הילדים כחלק מפעילות משפחתית מהנה ולהגיש לארוחת בוקר או ערב לצד פירות טריים

מצרכים ל-10 יחידות

2 כוסות קמח (280 גרם)

1 שקית אבקת אפייה

1/4 כוס שמן או חמאה מומסת

1 כוס מיץ תפוחים כמו של פרימור

3/4 כוס חלב או חלב צמחי

2-3 כפות סוכר

קורט מלח

1/2 כפית קינמון (לא חובה)

2 ביצים

מעט שמן לטיגון

להגשה

לבחירה: סירופ מייפל, דבש, ריבה, ממרח שוקולד, חמאת בוטנים

פיסטוק קצוץ, פרוסות תפוחים

אופן ההכנה

מכינים את הבלילה: בקערה טורפים היטב את כל הרכיבים עד קבלת בלילה אחידה ללא גושים.

מחממים מעט שמן במחבת נונסטיק.

יוצקים כרבע כוס מהבלילה למחבת.

מטגנים על להבה בינונית להזהבה יפה.

הופכים בעדינות לצד השני וממשיכים לטגן להזהבה יפה.

להגשה

עורמים את הפנקייקים המוכנים בצלחת.

מגישים את הפנקייקים עם סירופ מייפל או תוספות אחרות לפי הטעם.

מפזרים מעל פיסטוק קצוץ ופרוסות תפוחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר