פסטה אל'לאראביאטה

חומרים ל 4 אנשים חבילה ½ ק"ג פסטת קסטלנה של ברילהרבע כוס שמן זיתקמצוץ פלפל צ'ילי גרוס – שאטה1 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות20 זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצירבע כוס עלי בזיליקום קצוצים גס1 צנצנת רוטב אראביאטה של ברילהמלח פלפל לטעםאופן ההכנהבמחבת רחבת שולים, לזגג את הבצל עם השמן והצ'ילי הגרוס, להוסיף את זיתי הקלמטה, הרוטב והבזיליקום, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפסטה, לערבב היטב ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגורדת.

חומרים ל 4 אנשים
חבילה ½ ק"ג פסטת קסטלנה של ברילה
רבע כוס שמן זית
קמצוץ פלפל צ'ילי גרוס – שאטה
1 בצל סגול קצוץ לקוביות קטנות
20 זיתי קלמטה מגולענים חתוכים לחצי
רבע כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
1 צנצנת רוטב אראביאטה של ברילה
מלח פלפל לטעם

אופן ההכנה
במחבת רחבת שולים, לזגג את הבצל עם השמן והצ'ילי הגרוס, להוסיף את זיתי הקלמטה, הרוטב והבזיליקום, לתבל במלח ופלפל לפי הטעם, להוסיף את הפסטה, לערבב היטב ולהגיש עם גבינת פרמז'ן מגורדת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר